Belépés Regisztráció
{{ moneyFormat(total) }}
{{ count() }}
A termék bekerült a kosárba

Rólunk

A Klimatrend Hungary Kft. 1995 óta foglalkozik hűtés-, klíma- és légtechnikai rendszerek tervezésével és kivitelezésével,  berendezések kereskedelmével, karbantartásával és szervizelésével.

Több, mint 20 éve működő vállalkozás fő célkitűzése nem más mint a sokéves szakmai tapasztalat birtokában teljeskörű szolgáltatás nyújtása a tervezés, kivitelezés, valamint a kereskedelem területén.

 

 

 

 

A Klimatrend Hungary Kft. fontos szempontnak tartja szakember gárdájának folyamatos képzését, melynek segítségével a csapat naprakész információkkal a birtokában magas műszaki színvonalú munkát végez. Számos referencia igazolja a cég szakmai felkészültségét és pontos, minőségi munkáját.

A cég kereskedelmi kínálata a 23 év alatt számos termékkel bővült , s ezáltal több termék esetében is kizárólagos viszonteladóként küzdötte fel magát. Új Zalaegerszegi telephelyén új raktárbázis került kialakításra, melynek legfőbb célja az iroda, a kereskedelmi raktár központosítása, és ezáltal a Vásárlók még gyorsabb kiszolgálása volt.

Webáruházunk létrehozásának fő célja a Vevők könnyebb elérhetősége, valamint a Viszonteladói bázis nagyobb körben, országos szintre történő bővítése. Bízunk abban, hogy mind internetes weblapunk mind pedig webáruházunk segítségével még közelebb kerülhetünk azokhoz, akik ily módon szeretnének kapcsolatba lépni a Klimatrend Hungary Kft.-vel.