Belépés Regisztráció
{{ moneyFormat(total) }}
{{ count() }}
A termék bekerült a kosárba

Szellőzés szerepe

SZELLŐZÉS SZEREPE
Az energiatakarékosságot szem előtt tartva korszerű nyílászárókkal, hőszigeteléssel látjuk el a házat,megfeledkezve a szellőztetés, friss levegő pótlás fontosságáról.

 

KORSZERŰ ÉPÜLET = ENERGIATAKARÉKOS SZELLŐZÉS 

A hagyományos, többek részéről megszokott szellőztetés során keletkező fűtési hőveszteség gyengén szigetelt épület esetén lehet akár 25-30 % is. Egy korszerűen szigetelt épület hővesztesége ezzel szemben lehet akár 50 % is, ami többnyire szellőztetések alkalmával távozik – légtömör körülményeket figyelembe véve – amiatt manapság nélkülözhetetlen a szabályzott légcsere biztosítása, vagy szellőzőrendszerrel vagy pedig friss levegő pótlást biztosító légbevezető elemekkel.

Pontosan mekkora rendszerre van szükség, persze függ az épület jellegétől, méretétől, kiindulva a kisebb lakástól, családi háztól, nagyobb létesítményekig, pl.szálloda, iskola , óvoda stb.

 

Kisebb lakások esetén akár légbevezető elemek beépítése is megoldhatja az állandó friss levegő utánpótlást, nem így van ez nagyobb létesítmények pl.: iroda, ahol több személy tartózkodik egyidejűleg az adott helyiségben.

Szellőztető rendszer kialakításához kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, hogy pontos információk birtokában az adott helyiségekre optimalizált szellőzési megoldást tudjuk javasolni.

 

2018.05.


Ezek is érdekesek lehetnek

Higroszabályzás - Aereco légbevezetőkVegye kézbe az irányítást, bárhol is legyen!Hogyan válasszunk elszívóventilátort?Szellőzés szerepeDaikin típusú légtisztító berendezések funkciói